11aug

Bolidt Freerunners

DE FILOSOFIE VAN EEN FREERUNNER

Een Freerunner is openminded. Ze staan open voor de elementen in de omgeving en het leven. Door intensieve training en zelfbeheersing leert de Freerunner respect te hebben voor het leven en leert hij obstakels te overwinnen. Een Freerunner heeft lef, is innovatief en eigenwijs.

Respect voor de omgeving is essentieel voor een Freerunner. Freerunners hebben een hele bijzondere verstandshouding met de omgeving. Dit komt doordat Freerunners hier een directer contact mee hebben.

Bolidt is als producent van kunststof toepassingen altijd op zoek naar innovatie en vernieuwing in de branches en segmenten waarin het bedrijf werkzaam is. Om voorop te blijven lopen, zoekt Bolidt de grenzen op van techniek, marketing en ontwikkeling. 
Hier is ontzettend veel lef en doorzettingsvermogen voor nodig. Daarom zijn dezelfde eigenschappen van de Freerunners aan Bolidt toe te dichten.

CoArt ging op zoek naar de metaforen tussen Bolidt en de filosofie van Freerunnen. Het resultaat gaven we vorm in bewegend beeld.

TAGS: